Skip to content

Unieke & exclusieve nieuwe snacks voor meer sales!

De Graaf Bakeries

Eenvoudig de lekkerste bakkery snacks online bestellen via de webshop van de Graaf Bakeries.  Maak een gratis account voor onze webshop!

  • Unieke & exclusieve nieuwe snacks 
  • Altijd de beste prijs
  • In ‘no-time’ geserveerd
  • Duidelijke bereidingsuitleg  

Unieke & exclusieve nieuwe snacks

Eenvoudig de lekkerste bakkery snacks online bestellen via de webshop van de Graaf Bakeries, wij leggen je precies uit hoe je de producten snel bereid. Wij hanteren geen minimale afname.

Maak nu gratis een account aan en bekijk ons assortiment.

Lekkere snacks bedenken én ontwikkelen. Dat doen we met trots en plezier. Zoete en hartige snacks die consumenten wíllen. Op elk moment van de dag.

Onze specialisten adviseren u over ingrediënten, foodtrends, categoriemanagement, verpakkingen en baktraining. Van grondstof tot eindproduct op het schap.

Door vooruitstrevende mentaliteit blijven we vernieuwen, altijd vanuit de traditionele bakkersgedachte, zodat deze kennis binnen ons bedrijf bewaard blijft. Het op een ambachtelijke manier bereiden van producten met de beste ingrediënten, volgens de meest actuele kwaliteits- en hygiënenormen. Geleverd als bake-off product, bevroren, of vers afgebakken. Uw wens staat bij ons centraal.

De Graaf’s Bakery Lab

Ons gepassioneerde bakkersteam ontwikkelt 20 nieuwe snacks per jaar met de nieuwste technieken.

Wat onze klanten zeggen

Chris de Graaf
Chris de Graaf
Warme Bakker De Graaf
Lees verder
""De Graaf Bakeries is een mooie bakkerij met vriendelijk personeel en ambachtelijke bakker producten van top kwaliteit."
Jos van der Poel
Jos van der Poel
V.O.F. van der Poel
Lees verder
"De lekkerste gevulde koeken komen van de Graaf Bakeries! Voor de rest altijd een correcte afhandeling van alle bestellingen."
Hanno Werkman
Hanno Werkman
Wijburg de Loods Fashion
Lees verder
"Onze AH Frikandelbroodjes komen hier vandaan. Maar alle producten van De Graaf Bakeries zijn top! "

IFS Certificaten