Skip to content

De Graaf Bakeries neemt Tarte-Line over

De Graaf Bakeries neemt Tarte-Line over

Persbericht; Spakenburg, 14 mei 2021
De Graaf Bakeries B.V. neemt Tarte-Line Emmen over vanaf 1 juni aanstaande. Met deze 3e nationale productielocatie verrijkt de instore bakery specialist het American Bakery segment en investeert verder in E-commerce business.

Wie is Tarte-Line
Elke dag bakt Tarte-Line 80.000 plaatcakes, die direct diepgevroren vanuit Emmen op transport gaan over de hele wereld. Dit segment heeft al veel harten verovert en groeit binnenkort met onder andere de geliefde Cheesecake.

Over De Graaf Bakeries
Met een track record van ruim 3 decennia is De Graaf Bakeries de professionele instore bakery specialist in de Retail branche.

De Graaf Bakeries is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van een breed Hollands assortiment met de hoogste CSO waardering voor de appeltaarten. Onderscheidend daarbij is het totale Category Management pakket dat klanten ontzorgt van A tot Z. Wanneer het gaat over bakken met traditionele recepten en het ontwikkelen van vernieuwende concepten, is de koek nooit op! Ieder jaar bedenken en ontwikkelen specialisten maar liefst 20 innovatieve producten in eigen Bakery Lab. Vorige maand introduceerde dit familiebedrijf, als allereerste in Europa, 4 soorten verse Mars® branded cookies.

De uitbreiding van het American Bakery segment sluit aan bij de (inter-) nationale groeiambitie van De Graaf Bakeries. Deze extra productgroep zet De Graaf Bakeries steviger in het zadel in een bewegende markt. Klanten krijgen een nóg ruimere keus door een completer aanbod.

Vertrouwde gezichten
Het complete Tarte-Line team blijft betrokken bij het bedrijf waardoor klanten dezelfde contactpersonen houden, inclusief:
– Waardevolle Category Management adviezen gefundeerd op actuele marktdata. 
– Keus uit een nóg groter kwalitatief assortiment.
– Deskundige begeleiding en samenwerking bij iedere stap in het proces. Zoals grondstofsamenstelling, smaak- en textuurontwikkeling. En van verpakken tot beste presentatie op het schap. 
– Het gemak van online bestellen via shop.degraafbakeries.nl.

Transitie naar E-commerce
“We kijken erg uit naar de introductie van deze mooie productgroep in ons assortiment en de transitie naar een E-commerce strategie waarmee we onze klanten nu ook online ontzorgen.” vertelt directielid Aart de Graaf.

 

IFS Certificaten