Skip to content

De nieuwste en lekkerste ambachtelijke bakker producten

De Graaf Bakeries

De Graaf’s Bakery Lab ontwikkelt elk jaar de nieuwste en lekkerste producten voor onze klanten. Wil jij net als velen andere ook bestellen bij de Graaf Bakeries? Maak een gratis account voor onze webshop!

  • Zeer ruim & innovatief assortiment
  • Trendsetter, elk jaar nieuwe snacks 
  • Kwaliteit van de ambachtelijke bakker
  • Duidelijke bereidingsuitleg 

Zeer ruim & innovatief assortiment

De Graaf’s Bakery Lab ontwikkelt elk jaar de nieuwste en lekkerste producten voor onze klanten. Bestel in je eigen tijd, eenvoudig en snel ambachtelijke koek- en banketproducten voor de beste prijs. Maak nu gratis een account aan en bekijk ons assortiment.

Lekkere snacks bedenken én ontwikkelen. Dat doen we met trots en plezier. Zoete en hartige snacks die consumenten wíllen. Op elk moment van de dag.

Onze specialisten adviseren u over ingrediënten, foodtrends, categoriemanagement, verpakkingen en baktraining. Van grondstof tot eindproduct op het schap.

Door vooruitstrevende mentaliteit blijven we vernieuwen, altijd vanuit de traditionele bakkersgedachte, zodat deze kennis binnen ons bedrijf bewaard blijft. Het op een ambachtelijke manier bereiden van producten met de beste ingrediënten, volgens de meest actuele kwaliteits- en hygiënenormen. Geleverd als bake-off product, bevroren, of vers afgebakken. Uw wens staat bij ons centraal.

De Graaf’s Bakery Lab

Ons gepassioneerde bakkersteam ontwikkelt 20 nieuwe snacks per jaar met de nieuwste technieken.

Wat onze klanten zeggen

Chris de Graaf
Chris de Graaf
Warme Bakker De Graaf
Lees verder
"De Graaf Bakeries is een mooie bakkerij met vriendelijk personeel en ambachtelijke bakker producten van top kwaliteit."
Jos van der Poel
Jos van der Poel
V.O.F. van der Poel
Lees verder
"De lekkerste gevulde koeken komen van de Graaf Bakeries! Voor de rest altijd een correcte afhandeling van alle bestellingen."
Hanno Werkman
Hanno Werkman
Wijburg de Loods Fashion
Lees verder
"Onze AH Frikandelbroodjes komen hier vandaan. Maar alle producten van De Graaf Bakeries zijn top! "

Brochure aanvragen

Vul onderstaand uw e-mailadres in om de brochure te ontvangen.

IFS Certificaten